Verkoop je iPhone

DÉ IPHONE SPECIALIST VAN BRABANT!

Zodra je nieuwe smartphone is geïnstalleerd, kijk je niet meer om naar je vorige. En dat is logisch; je hebt immers een verbeterd model in handen! Toch vragen wij graag even je aandacht voor die “oude” iPhone.

Stephan iPhone Repair koopt diverse oudere modellen in voor refurbishment en maakt zo weer andere mensen blij. Informeer gerust vrijblijvend bij Stephan naar de waarde van jouw smartphone.

Voordelen van het verkopen van je iPhone

Bij de aanschaf van een nieuwe iPhone zet je alle gegevens van je oude toestel over. Daarna heeft je oude mobieltje geen functie meer en voor jou misschien ook geen waarde… De meeste “oude” iPhones belanden in een kast, tot ze na een paar jaar alsnog worden weggegooid. En dat is zonde! Zowel voor jou als voor het milieu.

Het verkopen van je oude iPhone is een heel lucratief idee. Je oude iPhone kán namelijk behoorlijk wat geld waard zijn. Bepaalde modellen komen in aanmerking voor refurbishment; het opknappen van een smartphone, zodat deze weer zo goed als nieuw is.
Telefoons van Apple zijn kwalitatief zo goed, dat ze best nog een ronde meekunnen, mits ze een nieuwe accu krijgen. Die kans biedt Stephan jouw oude mobiel ook graag.

Verkoop je iPhone aan Stephan

Als je benieuwd bent naar de waarde van je oude smartphone, kun je contact opnemen met Stephan. Hij zal je telefoon uitgebreid onderzoeken en vragen naar de historie en eventuele bijzonderheden, zoals valschade, waterschade en eerdere reparaties. Als Stephan interesse heeft in de aankoop van jouw toestel, zal hij je een voorstel doen. Het bedrag kan bij akkoord direct worden overgemaakt naar jouw rekening. Ook kun je het bedrag inzetten om bij Stephan iPhone Repair een nieuwe, gebruikte of refurbished Apple smartphone aan te schaffen.

Het verkopen van je oude iPhone aan Stephan levert je vooral veel gemak op: je krijgt geen mensen aan de deur die komen afdingen of zeuren over details. Je hebt ook geen last van weggeraakte pakketjes bij de post of van potentiële kopers die niet komen opdagen.

Weggooien kan altijd nog! Neem dus je oude iPhone mee naar Oosterhout en ontdek de waarde in jouw oude mobieltje.

Duurzaam bezig

Het weggooien van een gebruikte smartphone is niet meer van deze tijd. Oude telefoons kunnen namelijk ontzettend goed gerecycled worden. Er zitten buitengewoon waardevolle grondstoffen in iedere iPhone, die gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. Op die manier is het winnen van nieuwe grondstoffen niet nodig, wat het milieu enorm ten goede komt.

Diverse modellen komen zelfs in aanmerking voor refurbishment; een stevige opknapbeurt, waarna ze als kwalitatief hoogwaardig tweedehands toestel een nieuwe eigenaar krijgen.

Bij het verkopen van je smartphone aan Stephan iPhone Repair denk je dus niet alleen aan je portemonnee maar ook aan het milieu! Goed bezig!